Philips Avent elektrisk bröstpump SCF395 / 11
Philips Avent elektrisk bröstpump SCF395 / 11
Variant:
  • Philips Avent elektrisk bröstpump SCF395 / 11
  • Philips Avent Elektrisk bröstpump SCF395/11 inkl. förvaringssystem för bröstmjölk SCF619/05

Pris
1560 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A293910

EAN: 8710103906117

Philips Avent elektrisk bröstpump SCF395 / 11
Texten har översatts automatiskt.
Philips Avent elektrisk bröstpump SCF395 / 11 inspirerad av spädbarn, effektiv för mammor.
Upptäck den nya dimensionen av bröstpumpen, som effektivt kombinerar sugande och stimulering. Inspirerad av naturliga dricksrörelser hos spädbarn. Philips Avent elektrisk bröstpump säkerställer ett optimalt mjölkflöde och anpassar sig försiktigt till din bröstvårtans storlek och form. stimulerar bröstet som ett barn och pumpar ut mjölken. Den växlar sömlöst från stimulering till pumpläge och stimulerar bröstvårtorna helt rätt för optimalt mjölkflöde. Baserat på mjölkutkastningsresultat [Milk Ejection Reflex (MER)

Mjuk och flexibel silikonkudde i en storlek som passar alla. En storlek passar alla - eftersom formen och storleken på bröstet ändras under amningen, silikonkudden anpassas försiktigt och flexibelt till dina bröstvårtor. För 99,98% av alla nippelstorlekar * (upp till 30 mm).

Designad för upprätt pumpning. Koppla av medan du pumpar. Med denna design kan du sitta upprätt istället för att luta dig framåt. Inte mer lutande framåt - kliniskt beprövade * bekväma POsitions för pumpning. Baserat på kliniska resultat från produktstudien med 20 deltagare (2019) 90% av deltagarna tycker att positionen är bekväm under pumpning med en enda elektrisk bröstpump 95% av deltagarna tycker att positionen är bekväm under pumpning med en dubbel elektrisk bröstpump.

Personlig upplevelse, med 8 + 16 inställningsnivåer - Anpassa varje pumpning med stimulerings- och pumpinställningar efter dina behov. Philips Avent bröstpump erbjuder 8 stimulering och 16 pumpnivåer för en personlig upplevelse.

Tyst MOtor för diskret pumpning var som helst (med kabel)
Tack Avent till den tyst motor i den smala designen du kan pumpa ut när som helst och var som helst. Kan endast användas med kabel.

Få delar, enkla att montera. Philip Avents stängda pumpsystem garanterar att det inte finns mer mjölk kvar i slangen för att underlätta rengöringen. De få delarna gör det ännu enklare att montera.

Minnefunktion - Du vet vad du gillar? Bröstpumpen kommer automatiskt ihåg dina senaste inställningar, så att du inte bara behöver sätta dig ner och trycka på start.

Paus / Play-funktion
Om du vill ändra din position eller ta en paus kan du alltid pausa sessionen genom att trycka på start / pausknappen.

produktinformation:
  • Natural Motion-teknik för snabbare mjölkflöde *
  • Enstaka bröstpump
  • Kan kombineras med alla naturliga produkter
Tekniska detaljer:

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

PHILIPS AVENT

Philips Avent - Säkra och trygga barn- & babyprodukter

Philips Avent har tillverkat säkra och trygga barn- och babyprodukter sedan 1984. Philips Avent fortsätter att erbjuda innovativa och säkra produkter som är utvecklade med hjälp av omfattande forskning och kliniska studier. Produkterna är kombinerbara och ger dig flexibilitet så du kan enkelt kan möta ditt barns förändrade behov i alla barnets utvecklingstadier. Philips Avent värnar om barnets hälsa och säkerhet och erbjuder produkter för allt från amninngs-tillbehör för en smidigare matning eller babyvakter för en lugnare sömn. Philips Avent babymonitor har dessutom vunnit "bäst i test" i flera utomstående tester. På babymarkt.se kan du hitta ett stort utbud av barn- och babyprodukter från Philips Avent online.  

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Philips Avent elektrisk bröstpump SCF395 / 11
5
306 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 256
 
4 Stjärnor
| 43
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Philips Avent elektrisk bröstpump SCF395 / 11
Philips Avent elektrisk bröstpump SCF395 / 11
1560 kr