MAXI COSI Babysitter Kori Essential Graphite
Pris
1127 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A275394

EAN: 3220660316519

MAXI COSI Babysitter Kori Essential Graphite
Hopp hopp, hurra!

Spana in den nya 2-i-1-babysittern Kori från Maxi-Cosi. Skönaste stolen i hemmet. Behöver du och ditt barn tid att slappna av och lite omväxling i miljön? Spana in den nya 2-i-1-babysittern Kori från Maxi-Cosi, för bebisar som vill få utlopp för sin energi. Kori är minimalistisk, lätt och stadig, enkel att justera från stillastående till gungande och kan tvättas i maskin i 30 grader. Oavsett vad du behöver göra i huset kan du vara säker på att ditt barn kommer att kunna sitta eller gunga i lugn och ro.

Från de första dagarna efter födseln till många månader senare kan ditt barn antingen luta sig tillbaka i lyx eller vara en del av uppståndelsen i en Kori. Det mysiga inlägget för nyfödda är tillverkat i mjuka material av hög kvalitet, och ger ditt barn maximal komfort och ordentligt stöd – det är hedersplatsen i huset.

Kori går att ändra till tre olika positioner med bara en hand, är lätt att rengöra och väger nästan ingenting. Koris smarta design innebär också att du kan stoppa undan den under sängen eller bakom soffan när den inte används. Men eftersom den är så stilren och snyggt designad kanske du inte ens vill det!

Oavsett var du befinner dig i huset kan du alltid få ditt barn att gunga bekvämt vid din sida. Ni kommer båda att kunna slappna av. Maxi-Cosi Kori. För bebisar som vill få utlopp för sin energi.

Produktdetaljer:
  • Stödjande inlägg för nyfödda.
  • Lätt att bygga upp med en Hand.
  • Lätt att vika ihop.
  • Idealisk för resor.
  • Lättskötta, hudvänliga material.
  • Lätt att ta bort med maskintvättbara tyger.
  • Kompakta och modern design.
  • Utrustad med trepunktsbälte.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Maxi Cosi

MAXI COSI – Banbrytande säkerhet för ditt barn

MAXI COSI har utvidgat sitt sortiment av baby- och barnprodukter ända sedan 1994 när märket köptes av kanadensiska Dorel Industries Inc. För att just säkerhet är en hjärtesak för MAXI COSI klarar deras bilbarnstolar även de striktaste europeiska säkerhetstesten. Tack vare fokusen på säkerhet är MAXI COSI idag en av de ledande märkena i världen när det gäller bilbarnstolar,  barnvagnar och bärselar. MAXI COSI är märket som har något att erbjuda alla barn ända från födseln upp till skolåldern.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: MAXI COSI Babysitter Kori Essential Graphite
5
310 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 276
 
4 Stjärnor
| 28
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

MAXI COSI Babysitter Kori Essential Graphite
MAXI COSI Babysitter Kori Essential Graphite
1127 kr