Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Melange

BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Melange


Variant:
  • BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Melange
  • BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Metallic Melange
  • BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Sea Green Melange
  • BeSafe Bilbarnstol iZi Flex FIX i-Size Fresh Cloud Mélange
  • +2

Pris
3599 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A235005

EAN: 7072754012144

BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Melange
Säkerhet och flexibilitet kombinerat
BeSafe iZi Flex FIX i-Size: En bältesstol som kombinerar högsta säkerhet,med hög komfort och flexibla funktioner. iZi Flex FIX i-Size är lätt att installera och gör det möjligt för dig att placera upp till tre personer eller bilbarnstolar bredvid varandra i baksätet. Bältesstolen passar för barn som är 100-150 cm långa.

En av världens första bältesstolar som är godkända enligt Un R129-02 (i-size)
BeSafe ställer sig mycket positiva till den senaste uppdateringen av bilstolsreglementet UN R129-02 (som bl.a. innefattar i-Size). Som ett resultat av att fas 2 av reglementet har lanserats presenterar vi nu en av världens första bältesstolar godkänd enligt i-Size. iZi Flex FIX i-Size är utvecklad med verkligheten som utgångspunkt och användaren i fokus. Vår nya bältesstol har flera innovativa säkerhetsfunktioner som tillsammans bidrar till att skydda ditt barn på en högre nivå än vad reglementet kräver. Tack vare sina smarta funktioner och sin flexibilitet vann iZi Flex FIX i-Size det prestigefyllda priset ”Innovation Award” på Kind + Jugend 2017.

Maximal säkerhet
BeSafe iZi Flex FIX i-Size är godkänd enligt det senaste bilstolsreglementet UN R129-02 (i-Size). iZi Flex FIX i-Size erbjuder högsta möjliga säkerhet då den är utrustad med tre lager av sidokollisionsskydd: Nack- och huvudskydd i energiabsorberande material (EPS), Side Impact Protection (SIP) bumpers och det extra sidokollisionsskyddet SIP+. iZi Flex FIX i-Size klarar de hårda krav på sidokollisionsskydd som ställs i UN R129-02 utan att SIP+ och SIP bumpers används. Genom att även använda SIP+, vårt beprövade sidokollisionsskydd, höjer du säkerheten ytterligare då detta fungerar som bilens deformationszon och absorberar kraften från sidokollisionen och därmed minskar kraften som når fram till ditt barn.

Att bältet förblir korrekt placerat under färden är avgörande för hur bältesstolen presterar vid en eventuell kollision. Därför presenterar vi nu en ny funktion, inspirerad av BeSafes gravidbälten, som vi kallar höftbältesguide. Höftbältesguiden säkerställer att bilens 3-punktsbälte är placerat ner mot barnens lår och inte glider upp över magen. För att ge extra komfort är höftbältesguiden tillverkad av mjukt material och har en Fid-lock magnet för enkel men säker öppning och stängning. Axelbältesguiden fungerar på ett liknande sätt och säkerställer att bältet alltid är placerat i korrekt höjd över barnets axel.

För att göra bältning lättare och säkrare saknar iZi Flex FIX i-Size förvirrande bälteshorn som riskerar att höftbältet hamnar i fel position och minskar risken för felanvändning.

Komfort
Höjden på bältesstolens rygg kan enkelt justeras för att passa ett barn som är 100 cm långt upp till 150 cm genom att vrida på reglagen på bägge sidor av bältesstolen. BeSafe rekommenderar alltid att barn ska färdas bakåtvänt till minst fyra års ålder även om barnet är längre än 100 cm. Bältesstolen har en justerbar sittvinkel som ditt barn själv kan reglera själv under färd. Det V-formade huvudskyddet är skönt att luta huvudet emot samtidigt som designen gör att barnet får bra sikt åt sidorna. PAD+ ökar säkerheten samtidigt som det gör att bältet får en behaglig position över axeln och minskar risken för att bältet skaver.

Bältesstolens ISOfix-armar är inskjutningsbara vilket göra att bältesstolen går att installera i de flesta bilar, med eller utan ISOfix. Tack vare låsfunktionen på ISOfix-armarna blir det lättare att installera iZi Flex FIX i bilar som har djupt liggande ISOfix-fästen.

Flexibilitet för din familj
BeSafe iZi Flex FIX i-Size har en design som gör den lätt att installera. Möjligheten att ta bort SIP bumpers (de avlånga sidokollisionsskydden) gör att du kan placera upp till tre bilbarnstolar eller tre personer bredvid varandra i baksätet. En flexibel lösning för familjen med många passagerare.

Tekniska detaljer:
  • Barnets längd: 100-150 cm (ca. 4-12 år)
  • Färdriktning: framåtvänd
  • Montering: Trepunktsbälte eller isofix i kombination med trepunktsbälte.
  • Vikt: 7 kg
  • Mått L x B x H: 42 x 52 x 64 cm (i lägsta position inkl. SIP bumpers)
  • Bredd utan SIP bumpers: 44 cm
  • Bältesstolens höjd i högsta läget: 82 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

BeSafe

BeSafe – för ditt barns säkerhet

I många år har BeSafe varit en ledande tillverkare av bilbarnstolar i över 40 olika länder. Det norska företaget har sitt huvudkontor och en fabrik i Krøderen, ca 10 mil väst om Oslo. Besafes moderbolag började egentligen år 1919 med sadeltillverkning, men över tid valde BeSafe att ”sadla om” och fokusera på produkter för trafiksäkerhet. BeSafe erbjuder idag många modeller av framåtvända bältesstolar och bakåtvända babyskydd, där de populäraste modellerna är BeSafe Izi Go och BeSafe Izi Plus. De bakåtvända babyskydden garanterar maximal säkerhet även för den nyfödda. Med BeSafe Isofix är det också enkelt att kunna ta med babyskyddet samtidigt som du tack vare den gröna symbolen alltid kan vara säker på att bilstolen är monterad på rätt sätt.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Melange
5
103 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 89
 
4 Stjärnor
| 10
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Melange
BeSafe Bältesstol iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Melange
3599 kr